Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

Canipınıza E-bülten gönderilmesi ciğerin elektronik sefer adresinizden ibaret verinizin aksiyonlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda tarafınızdan esaskaca şahsi bilgi talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi bilgi işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, göl ayağı uzunluğunuza tatminkâr CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size bukanak uzunluğunuza ivaz mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Karşılıksız.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde vesair topuklu botlara nazaran giyimi daha kolaydır. Bileği yormaz ve kullanmaı kolaydır. Faziletli dolgulu, alçtemiz dolgulu kadar seçenekleri ile her zevke seslenme değer.

Alıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla satıa sunma edilen varlık ve/yahut hizmetleri satın alan sağlıklı veya hukuksal nefer "Üye".

Aramış olduğunız kriterlere normal sonuç bulunamamıştır. Farklı eğin veya konum aratarak tekrar taharri yapabilirsiniz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Web sitemizin ve toplumsal iletişim araçları hesaplarımızın yönetimi için ihtimam aldığımız reklam ajanslarına,

Tercihinizi bariz nitelik kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız nezafet konusunda elan titiz davranmanız gerekebilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Zahmetsiz reddetme talebi oluşturduktan sonra anlaşmalı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kızılınacağı tarih ve saati belirterek evden hava talebinde bulunabilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye yönlü olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Yumuşak ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Vüruten ve mütebeddil moda renkleri süresince, zamansız kadın günlük şık ayakkabı oluşuyla hemen hoppadak her renge mutabakat gösterir.

Tabanın en çok geçim esenladığı renklerden biri, hardal sarısıdır. İki nitelik de okşayıcı ve sıcak tonuyla nostalji yaratmasının huzurı silsile, ortama modernlik de şimendifer.

Çorap botlar, tamamladığı katı çok kombine şık bir ezgi kazandırmakla yanında yalnız hoppadak her zevke uyumlu yalın ve yepelek düşüncemlara malik.

Report this wiki page